Beste vloerverwarming


Haki Vloerverwarming levert de beste vloerverwarming voor uw woonruimte. Wij zijn actief in heel Nederland en zelfs rondom en over de grens. Bent u op zoek naar de beste vloerverwarming? Neem dan snel contact met ons op.

Beste vloerverwarming door vakmensen

Bij Haki Vloerverwarming beschikken wij over medewerkers met jarenlange ervaring. Deze professionele vakmensen bieden u de beste vloerverwarming met een uitstekende installatie.

Ingrijpende veranderingen aan uw woonruimte zijn niet nodig bij onze vloerverwarmingsinstallaties. Onze vloerverwarming wordt namelijk aan uw bestaande installatie aangesloten. Op al onze diensten zit een garantie termijn die ingaat vanaf de factuurdatum. Op onze vloerverwarmingsbuizen heeft u 10 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets kapot gaan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Energiebesparend en comfortabel

Wij installeren de leidingen van onze vloerverwarming onder uw vloer. Doordat de leidingen onder uw vloer liggen zijn luchtcirculatie en koude voeten verleden tijd. Dit zorgt voor comfortabel woongemak. De afwezigheid van luchtcirculatie zorgt daarnaast voor een vermindering van uw energieverbruik. De verwarming onder de vloer zorgt namelijk voor een hogere gevoelstemperatuur, waardoor u de verwarming al snel lager zet.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vloerverwarming? Geen probleem, onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor u. Bellen kan via 06-46374732 en mailen via info@hakivloerverwarming.nl.

  • De beste vloerverwarming door middel van Draadstaalnetten

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.