Vloerverwarming offerte


Wilt u graag een vloerverwarming of offerte van de installatie daarvan aanvragen? Bij Haki Vloerverwarming bent u meer dan welkom hiervoor.

Vloerverwarming installeren of offerte aanvragen

Door heel Nederland zijn wij actief voor de installatie van een vloerverwarming. Een offerte kunt u daarnaast vrijblijvend bij ons aanvragen. Het aanbrengen van een dergelijke verwarming is geen ingrijpende gebeurtenis. Het betreft slechts een kleine aanpassing op uw bestaande installatie. Ook bieden wij vijftig jaar fabrieksgarantie op de vloerverwarmingsbuis.

Hygiënisch en kostenbesparend

Wij beschikken over ervaren medewerkers. Zij installeren de vloerverwarming en verwerken de offerte. Een verwarming onder de vloer heeft positieve invloed op de hygiëne in uw woonruimte. Doordat radiatoren overbodig zijn is lucht- en stofcirculatie namelijk verleden tijd. Allereerst worden uw voeten verwarmd, de behoefte aan hitte op hoofdhoogte verdwijnt daardoor. De behoefte aan hogere temperaturen neemt dan ook af. Dit resulteert in een besparing van energiekosten.

Contact

Wilt u meer weten over de vloerverwarming en de bijbehorende offerte? Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag via 06-46374732.

  • Infrezen

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.