Perfecte garantie op al onze vloerverwarming diensten


De garantie op onze systemen zijn uiteraard een belangrijk onderwerp. Op al onze diensten krijgt u minimaal 2 jaar garantie. De garantietermijn gaat in vanaf het factuurdatum. Deze zekerheid is alleen geldig indien slechts Haki vloerverwarming aan de installatie heeft gezeten. Mocht er een derde betrokken zijn, vervalt deze zekerheid. Zie hieronder onze garantie registratieblad:

Garantie registratieblad

Het recht op systeemgarantie geldt alleen indien dit registratieblad is ondertekend door zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Dit garantieblad dient dusdanig ook door u terug te worden verzonden met een ondertekening binnen twee weken na datum van opstellen. Dit garantie registratieblad is geldig voor vloerverwarming werkzaamheden dat uitgevoerd is te (adres, postcode, plaats). Zie beneden voor garantieomschrijving. Het recht op onze verzekeringen vervalt indien een ander bedrijf als Haki vloerverwarming aan uw vloerverwarming zit.

Opsteldatum : dd-mm-yyyy
Naam installateur : HAKI vloerverwarming
Adres : Wiardi Beckmanstraat 3
Postcode: 1063 TG
Woonplaats: Amsterdam
Telefoon : 06-46374732

U heeft recht op de volgende zekerheden:

2 jaar op uw verdeler en vloerverwarmingpomp
2 jaar garantie op uw installatiewerkzaamheden
10 jaar fabrieksgarantie op uw vloerverwarmingbuizen
Indien een ander extra product is geplaatst en aangesloten ( bypass e.d. ) is de garantie in overleg met de klant.

Mocht u vragen hebben of niet zeker zijn of u nog verzekerd bent? Neem gerust contact op en wij zullen uw vraag beantwoorden.

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.