Vloerverwarming op draadstaalnetten


Dit systeem door middel van draadstaalnetten is meestal van toepassing indien uw woning niet van een dekvloer is voorzien en een betonnen ondervloer heeft. Hierbij biedt de vloerverwarming op gegalvaniseerde draadstaalnetten, ofwel krimpnetten de ideale oplossing aan.

Werkwijze

Bij dit systeem worden de verwarmingsbuizen op gegalvaniseerde draadstaalnetten gemonteerd op een afstand van 10-15 cm van elkaar. De hoogte van deze constructie is ca 2,5 cm. Daarna kan er een dekvloer aangebracht worden.

Goede warmte verspreiding

Onze installaties van de vloerverwarming middels dit systeem wordt altijd voorzien van isolatie onder de netten om warmteverlies naar beneden tegen te gaan en om voor een goede spreiding van de warmte te zorgen.

Het is ook mogelijk om dit systeem te combineren met de freesmethode. Een reden daarvan zou kunnen zijn dat u bijvoorbeeld de aanbouw van de keuken op netten wilt hebben en de woonkamer/slaapkamers gefreesd wilt hebben. Echter zou dit kunnen leiden tot temperatuurverschillen, omdat het ingefreesde deel zich sneller opwarmt dan de plekken waar vloerverwarming op netten zijn aangebracht. Door een combinatie van beide systemen toe te passen wordt dit voorkomen.

Neem contact op

Zie onze zeer scherpe prijzen van vloerverwarming op draadstaalnetten. Wilt u meer informatie over dit systeem? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Infrezen

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overige Methoden