Robot vloerverwarming


Wilt u graag een robot vloerverwarming in uw woonruimte? Bij Haki Vloerverwarming bent u aan het juiste adres om vloerverwarming in uw huis te laten installeren. Uw woongenot zal nog aangenamer worden.

Geen koude voeten meer

Koude voeten zijn verleden tijd met een robot vloerverwarming. Radiatoren zijn namelijk overbodig en de leidingen liggen onder de vloer. Vloerverwarming zorgt voor een comfortabel gevoel, omdat de vloer egaal verwarmd wordt. De stralingswarmte wordt over de vloer verspreid en is er ook een lagere ruimtetemperatuur nodig voor een aangenaam gevoel. Verwarming onder de vloer zorgt bovendien voor een frisse opluchting. Uw opgewarmde voeten zorgen ervoor dat de gevoelstemperatuur hoger aanvoelt. Het zorgt tevens voor energiebesparing en je hebt geen of minder radiatoren nodig, wat weer zorgt voor ruimtebesparing.

Robot vloerverwarming, een kleine aanpassing

Ons personeel is actief door heel Nederland. Daarnaast beschikken zij over jarenlange ervaring. Om deze vloerverwarming te installeren, zijn geen ingrijpende veranderingen aan uw woonruimte nodig. Het is slechts een aanpassing aan uw bestaande installatie. Bovendien bieden wij u vijftig jaar garantie op de vloerverwarmingsbuis.

Contact

Wilt u meer weten over een robot vloerverwarming? Onze medewerkers staan u graag te woord via 06-46374732. Ook kunt u ons mailen via info@hakivloerverwarming.nl.

  • Infrezen

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.