Infrezen van vloerverwarming in Fermacell: voordelen en werkwijze


Het gebruik van Fermacell vloerplaten biedt tal van voordelen. Deze platen zijn brand- en geluidswerend, en vochtbestendig. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor vloerverwarmingstoepassingen. Op de website van Fermacell vindt u meer gedetailleerde informatie hierover. Het frezen van vloerverwarming in Fermacell wordt steeds populairder. Graag leggen we u uit hoe dit proces werkt en wat de voordelen zijn.

Hoe werkt infrezen in Fermacell?

Het infrezen van de vloer in Fermacell verschilt iets van het frezen in cementvloeren. De Fermacell vloerplaten worden bovenop de ondervloer geplaatst. Met een gecombineerde dikte van 25 millimeter worden de vloerverwarmingsbuizen gefreesd. De sleufdiepte is 17 millimeter, waarbij de buizen in een slakkenhuispatroon worden gelegd.

Bij het infrezen worden speciale frees- en afdichtingstechnieken gebruikt, die verschillen van het frezen in cementvloeren. Onze vloerverwarmingsspecialisten bij Haki Vloerverwarming kennen de juiste aanpak voor dit proces!

Voordelen van vloerverwarming in Fermacell:

  • Snelle opwarming van de vloer doordat de buizen vlak onder het oppervlak liggen.
  • Brandwerend, geluidswerend en vochtbestendig.
  • Geschikt voor vrijwel alle soorten ondervloeren.
  • Mogelijkheid tot extra geluidsisolatie met een 9 millimeter dikke houtvezelonderlaag.

Laat uw Fermacell vloerplaat infrezen

Wilt u uw Fermacell vloerplaat laten infrezen? Bij Haki staan we voor u klaar, ook voor het infrezen van deze specifieke vloerplaten!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan.

  • Fermacell vloerverwarming infrezen
  • Infrezen Fermacell ondervloer

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overige Methoden