Infrezen in Fermacell


Het gebruiken van Fermacell vloerplaten kent veel voordelen. Door de samenstelling zijn deze platen brand- en geluidswerend én vochtbestendig. Oftewel: perfect om in te zetten voor uw vloerverwarming. Op de website van Fermacell leest u hier nog meer informatie over. Het frezen in Fermacell is iets wat wij steeds vaker voorbij zien komen. Wij vertellen u graag hoe dit werkt en wat de voordelen voor u zijn.

Hoe werkt infrezen in Fermacell?

Wanneer u Fermacell vloerplaten heeft, gaat het infrezen van de vloer nét iets anders in zijn werk dan bij cementvloeren. De Fermacell vloerplaten worden over de ondervloer gelegd. Met een gezamenlijke dikte van 25 millimeter worden de vloerverwarmingsbuizen gefreesd. Op een sleufdiepte van 17 millimeter worden de buizen in een slakkenhuispatroon gelegd.

Voor het infrezen worden speciale frees- en afdichtingstechnieken gebruikt. Deze technieken onderscheiden zich van het infrezen van cementvloeren. De specialisten van HAKI Vloerverwarming weten ook bij dit proces precies wat zij moeten doen!

Voordelen

• Snel opgewarmde vloer doordat de buizen vlak onder het oppervlak liggen.
• Brandwerend, geluidswerend en vochtbestendig.
• Te plaatsen op vrijwel alle ondervloeren.
• Mogelijkheid tot éxtra geluidsisolatie d.m.v. 9 millimeter dikke houtvezelonderlaag.

Uw Fermacell vloerplaat infrezen

Wilt u uw Fermacell vloerplaat in laten frezen? Ook voor het infrezen van deze vloerplaten bent u bij Haki aan het goede adres!
Vraag onderstaand vrijblijvend een offerte op.

  • Fermacell vloerverwarming infrezen
  • Infrezen Fermacell ondervloer

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overige Methoden