Vloerverwarming Amsterdam


Zoekt u een vloerverwarming in Amsterdam? Haki Vloerverwarming is gelegen in onze hoofdstad. Wij helpen u graag met het aanleggen van vloerverwarming van de hoogste kwaliteit.

Geen ingrijpende verandering

Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het installeren van de beste vloerverwarmingen. In Amsterdam is ons kantoor gevestigd. Desondanks zijn wij actief in heel Nederland. De installatie betreft geen ingrijpende verandering. Slechts een aanpassing op uw bestaande verwarming is voldoende. Bovendien bieden wij u vijftig jaar fabrieksgarantie op de vloerverwarmingsbuis.

Hygiënisch en energiebesparend

Vloerverwarming in Amsterdam is goed voor de hygiëne. De afwezigheid van radiatoren doet luchtcirculatie namelijk vergeten. Allereerst worden uw voeten verwarmd, waardoor uw behoefte aan warmte rondom uw hoofd verdwijnt. Een frisse opluchting is het gevolg. Ook hebt u zo minder behoefte aan hogere temperaturen. Dit leidt tot besparing van energie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie wat betreft een vloerverwarming in Amsterdam? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-46374732. Ook kunt u ons e-mailen via info@hakivloerverwarming.nl.

  • Vloerverwarming Utrecht

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.