Infrezen van de vloerverwarming


Bij Haki Vloerverwarming geven de meeste mensen de voorkeur aan het infrezen van vloerverwarming, vaak door middel van Fermacell. Deze methode is niet alleen de meest simpele, maar ook de meest betaalbare optie. Onze specialisten passen het slakkenhuispatroon toe bij het infrezen en zorgen uiteraard voor een volledig stofvrije werkwijze.

Infrezen van vloerverwarming: voorwaarden

Bij Haki Vloerverwarming bieden we twee hart-op-hart afstanden aan: 10 of 15 centimeter. Welke afstand we kiezen, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Er zijn echter enkele voorwaarden waar rekening mee moet worden gehouden:

  1. Er moet een dekvloer aanwezig zijn waarin we ongeveer 18 mm kunnen frezen.
  2. De dekvloer moet redelijk vlak zijn.
  3. Als u niet zeker weet of u een betonnen ondervloer heeft, laat het ons dan vooraf weten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bij het infrezen worden de verwarmingsbuizen direct onder de vloerbedekking geplaatst. Deze methode wordt vaak gecombineerd met plavuizen, tegels of natuursteen. Dankzij de minimale afstand tot het oppervlak warmt de vloer snel op. Bovendien wordt er minder warmte in de onderliggende vloer opgeslagen, waardoor de vloer ook sneller afkoelt.

Perfect geschikt voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen

Het infrezen van vloerverwarming met Fermacell is zeer geschikt voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen waar al een dekvloer aanwezig is. Met een minimale opbouwhoogte van 0 mm behoudt u ruimte in uw interieur.

Ontdek onze zeer scherpe prijzen van vloerverwarming door middel van de methode: infrezen.

  • Infrezen
  • Infrezen
  • Infrezen

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overige Methoden